Pečený bůček se švestkovými povidly a rozmarýnem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 381 kJ / 3 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,42 g |
Tuky | 280,00 g |
Vláknina | 11,69 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 46,99 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 1 hodinou
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 1 hodinou
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 2 hodinami
Špenátový koláč se smetanovým krémem
mares-mikulas uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 2 hodinami
Králík pečený na zelenině a pivu
LenkaHor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Další recepty
Tématické fráze: bůček na červeném víně s povidly pečený bůček omáčka z povidel k bůčku rozmarýn recepty pečený bůček s povidlím a se zelím vepřový bůček s povidly bůček na povidlech peceny bucek se švestkovou omáčkou
Suroviny: bůček, olej olivový, povidla švestková, sůl, pepř, kmín celý, česnek, rozmarýn
Pečený bůček se švestkovými povidly a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4Mv
0 názorů