Omáčky S (sardelová, sladká cibulová, sladká k vepřovému, slezinková, staročeská)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 335 kJ / 3 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,74 g |
Tuky | 316,55 g |
Vláknina | 16,72 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 4,95 g |
Sůl | 12,29 g |
Sacharidy | 149,41 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 12. 2022 13:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 6 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Klobásy
Přidáno před 18 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 18 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 8 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 8 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 9 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 9 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 9 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 11 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 12 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 12 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 12 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
7 oblíbených grilovacích omáček. Grilované dobroty, ať už zelenina, maso nebo sýry, s nimi budou ještě chutnější
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: sladké omáčky k masu sardelová omáčka omáčka k pečeně u veprovemu
Suroviny: máslo, mouka hladká, mléko, pasta sardelová, pažitka, sádlo, cibule, smetana, voda, cukr, sůl, pepř, bobkový list, koření nové koření, koření hřebíček, povidla švestková, med, vývar masový, víno červené, kůra citronová, skořice, koření hřebíček, strouhanka, slanina, cibule, zelenina kořenová, jíška, smetana, majoránka, pepř, sůl, šťovík, máslo, mouka hladká, cukr, smetana, vývar masový, sůl
Omáčky S (sardelová, sladká cibulová, sladká k vepřovému, slezinková, staročeská)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3WZ
1 názor