Jemná haše z pečeného hovězího masa
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 483 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,65 g |
Tuky | 26,12 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 7,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Haši můžeme udělat i z jiného druhu masa, můžeme použít i vařené, ale z pečeného je chutnější.
Na haši mají mnozí ne zrovna hezké vzpomínky ze školních jídelen, ale doma udělaná je moc dobrá a je to šikovné využití zbytku masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 8. 2019 00:07
Eja57:
7. 8. 2019 21:00
magdalenka: z ryže lebo zemiakov to neurobíš
7. 8. 2019 20:58
magdalenka: konzistence asi prejtu....
7. 8. 2019 20:14
Ono to nemá byť omáčkovité, ale len tak držať po kope? (Zbytky mäsa nemávam, tam vidím problém. U nás ostáva ryža alebo zemiaky...)
7. 8. 2019 19:58
magdalenka: zkus, tento recept je fakt hodně dobrý, za mne s vařeným bramborkem a jen tak, bez volího oka, ale tento recept je zas jiný level... je to moc dobré,,,,
7. 8. 2019 19:39
Konečne viem, čo je hašé...mala som nejaké (mylné) predstavy o mletom mäse a teraz som aj googlila a dozvedela som sa, že ide o reprezentanta tradičnej českej kuchyne a zároveň tradičné jedlo francúzskej kuchyne (hachée = nasekaný"). Vďaka za rozšírenie obzorov!
7. 8. 2019 15:34
Eja57: děkuju, já jsem měla zbytek sosu a byl docela výrazný, tak jsem muškát nedávala, ale určitě by se hodil a na citronovou kůru jsem si nevzpomněla, i když ji mám taky moc ráda a používám docela často. Tak příště
7. 8. 2019 15:18
To je ono!!! Haše mojí babičky...žádné nastavování rohlíky či brambory...zásadně z hovězího...klidně obraného z žeber z polévky...Ale i některé kuchařky školních jídelen ji uměly hodně dobře.
Dík za připomenutí, už jsem dlouho nedělala - já ještě maličkou špetičku květu a maličko strouhnout citronové kúry, ale fakt maličko...
Mňam
Dík za připomenutí, už jsem dlouho nedělala - já ještě maličkou špetičku květu a maličko strouhnout citronové kúry, ale fakt maličko...
Mňam
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové šneky
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 14 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 2 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 4 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 4 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 4 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 5 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 5 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 5 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hovězího masa pečené hovězí maso haše haše jak udělat recepty hašé pecene hovězí maso zbytek recept na pečené hovězí maso recept z hoveziho masa recept haši varene hovezi maso sos hovězí vařené maso zbylo recept na hašé haše recept pečene hovezi maso recepty pečené haše haše ze zbytků masa hovezi maso recepty madarské hašé švédské haše jemně masové haše
Suroviny: maso pečené, máslo, mouka hladká, cibule šalotka, vývar hovězí, sůl, pepř mletý
Jemná haše z pečeného hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y82p
8 názorů