Bramborové klobásy II.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 044 kJ / 2 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,39 g |
Tuky | 43,99 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 694 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 5,42 g |
Sacharidy | 319,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu: Jak šmakuje Moravskoslezsko.
S bramborovým těstem pracujeme rychle, delším stáním řídne. Proužky by se mohly udělat i malinko delší a širší. Uzené maso bych příště nakrájela ještě více najemno. Smíchala jsem ho s orestovanou cibulkou a přidala trochu pepře. Můžeme použít i jiné, tepelně upravené a libovolně ochucené maso, případně nějakou kvalitní uzeninu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2022 18:42
Marie Svarcova: Děkuji.
8. 11. 2022 09:37
8. 11. 2022 08:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 8 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 11 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 12 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 8 minutami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 28 minutami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 3 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 4 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 5 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 5 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 6 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: bramborové klobásy bramborové klobásy recept bramborová klobása bez masa bramborová klobása
Suroviny: brambory, sůl, vejce, mouka hrubá, krupice, maso uzené, sádlo, cibule, pepř mletý, olej
Bramborové klobásy II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gz9G
3 názory