Vepřoví vrabci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,58 g |
Tuky | 55,33 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 16,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 2. 2020 15:23
Eja57: "...levý dolní roh není zrovna reklama na šťávu..."
Aha..., asi mají recht Ono to vypadá jako nedostatečně (ba přímo blbě) rozmíchané, že
***
"Šťávu zaprášíme moukou, rozmícháme..."
Např. Zelí po česku" taky zaprašuji ale sypat mouku do HORKÉ šťávy to už se musí umět, že
Tady je spolehlivější použití zátřepky (jako na Zelí po moravsku)
Aha..., asi mají recht Ono to vypadá jako nedostatečně (ba přímo blbě) rozmíchané, že
***
"Šťávu zaprášíme moukou, rozmícháme..."
Např. Zelí po česku" taky zaprašuji ale sypat mouku do HORKÉ šťávy to už se musí umět, že
Tady je spolehlivější použití zátřepky (jako na Zelí po moravsku)
6. 2. 2020 15:15
Eja57: Bohužel vyfocené a servírované to nemám. Už jsme vše snědli. Až buď vařit příště pokusím se nezapomenout a vyfotit.
6. 2. 2020 14:42
casino: i oni asi ráčejí seznat, že levý dolní roh není zrovna reklama na šťávu k vrabčákům ( proto taky oslovuji autorku, jestli by nebyla fotečka už na talíři...)....kromě neprovaření se nabízí samozřejmě poměr výpek/voda/mouka...to mají recht
6. 2. 2020 14:34
Barborko, fotka naservírovaného jídla by nebyla???
6. 2. 2020 13:57
Eja57: .... a provařených!
6. 2. 2020 13:46
"1 lžíce hladké mouky" vs. "trochu vody"
Eja57:
No, jestli z fotečky (při neznámém poměru obou složek) ráčejí seznat zda provařeno či nikolivěk, pak smekám
Eja57:
No, jestli z fotečky (při neznámém poměru obou složek) ráčejí seznat zda provařeno či nikolivěk, pak smekám
6. 2. 2020 13:24
Barborka 2: když je to samozřejmé, proč to není napsáno v receptu? Ne každý zvládá vaření a pak se řídí jen tím, co recept radí.
4. 2. 2020 20:58
cathleen: Samozřejmě že provařím aby šťáva zhoustla.
4. 2. 2020 16:47
cathleen: někdy žádná fotka je lépe - podle fotky to asi dál provařeno není....navíc vrabců je tady plné hejno....
4. 2. 2020 16:02
Barborko, zaprášíš to moukou, vložíš maso zpátky a - Dál neprovařuješ?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 9 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 13 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 3 minutami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 6 minutami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 46 minutami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 2 hodinami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 2 hodinami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 3 hodinami
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 4 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřoví brabci recepty vrabec
Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, protlak rajčatový, mouka hladká, česnek, sůl, pepř, kmín celý
Vepřoví vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/84rg
10 názorů