Jihočeská povidla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 48 594 kJ / 11 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,73 g |
Tuky | 15,93 g |
Vláknina | 162,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2 695,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj http://recepty.vareni.cz/jihoceska-povidla/
Paní Renátě Hřebíčkové moc děkuji za inspiraci a super recepty.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2010 12:54
Červená barva je ze švestek
5. 8. 2009 17:16
No je to fotka bezprostředně po uvaření, měla jsem je takové červené
5. 8. 2009 12:59
Můžu se zeptat, to má fakt takovou červenou barvu po uvaření?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 43 minutami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 2 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 3 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 3 hodinami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Další recepty
Tématické fráze: povidla z pekárny jablečná povidla domácí povidla z jablek vaření povidel jablečná povidla z domácí pekárny jablečná povidla v domácí pekárně povidla v domácí pekárně povidla recept jablečná povidla z pekárny jablečná povidla v pomalém hrnci domácí povidla povidla povidla z jablek povidla v pekárně jak se vaří povidla povidla z domácí pekárny jablečná povidla recept povidla v pomalém hrnci příprava povidel jablečná povidla v pekárně
Suroviny: jablko, ocet vinný, švestky, hruška, cukr krupice, rum
Jihočeská povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rwo
3 názory