Korejská pálivá křidélka (Hot Wings)
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 083 kJ / 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 5,67 g |
Vláknina | 1,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,41 g |
Sůl | 17,58 g |
Sacharidy | 43,71 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2020 15:10
Nižejc píšete: "... ja beru prakticky vsechno s nadhledem..."
No, když použiji poupravenou citaci ze známého přisprostlého bačovského vtipu, tak "Z vonkajšku to tak nevyzerá!"
25. 5. 2020 14:42
25. 5. 2020 11:11
25. 5. 2020 10:57
25. 5. 2020 10:47
25. 5. 2020 07:13
25. 5. 2020 07:01
25. 5. 2020 00:51
24. 5. 2020 21:15
24. 5. 2020 21:08
No, autorka název patrně neupraví, že ale koukám, kolik "radosti" udělá jeden zmršený překlad
(asi mám blbý překladač, ale furt mi píše: Hot Wings = pálivá křidélka
24. 5. 2020 20:11
24. 5. 2020 19:59
24. 5. 2020 16:54
24. 5. 2020 16:53
24. 5. 2020 16:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 7 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 21 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 4 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 5 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 8 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Koriandr je opomíjená zelená bylinka a zároveň koření, které si pomalu nachází cestu i do naší kuchyně
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Jak pěstovat kořenovou petržel? Vyžaduje slunečné stanoviště a dostatek vláhy
Další recepty
Suroviny: sůl, pepř, olej, omáčka sojová, cukr, omáčka chilli sladká, olej sezamový, zázvor, sriracha, česnek sušený, škrob kukuřičný, voda, semínka sezamová,
Korejská pálivá křidélka (Hot Wings)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxnN
42 názorů