Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Energie | 21 166 kJ / 5 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 334,26 g |
Tuky | 400,54 g |
Vláknina | 3,34 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 28,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Přílohy i jiné, možná rýže, hranolky, určitě nevynechat zeleninu. Ale ty opékané brambory s pažitkou a přelité šťávou z masa byly top.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 9. 2020 14:33
5. 9. 2020 14:04
14. 6. 2020 09:16
13. 6. 2020 20:20
Hmmm...
Právě před týdnem jsme měli hovězí krk jako svíčkovou...
Samozřejmě maso bylo v kuse
Pekl (či dusil?) jsem ho zadeklované při 110°C několik hodin v kuse
No, vlastně jsem krčisko brasíroval, že
13. 6. 2020 19:54
Jak píše Eja -běžné kupované směsi ani doma skoro nemám, ale tu sojovku v pondělí koupím!!
13. 6. 2020 16:02
13. 6. 2020 15:47
Brasírování je metoda, která pracuje s pomalým, velmi vlhkým teplem, kdy se maso peče ve směsi tekutých (a někdy rovněž pevných) surovin a nechá se v ní pomalu táhnout několik hodin.
13. 6. 2020 14:39
13. 6. 2020 11:46
13. 6. 2020 10:38
13. 6. 2020 10:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 20 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 6 minutami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 30 minutami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 34 minutami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 1 hodinou
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 3 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: krk hovězí, sůl, vývar slepičí, česnek, kečup ostrý, omáčka sojová, koření krkovička s česnekem, olej
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4MPk
11 názorů