Jahodovo-pudinkový dezert
Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 313 kJ / 1 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,16 g |
Tuky | 28,10 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 245 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 165,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dezert můžeme ozdobit šlehačkou, zbylým ovocem, posypat opraženými ořechy, Grankem nebo přelít karamelovou či jinou polevou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkové koláčky
Eva-Maria uvařila před 33 minutami
Bezinkový sirup
Merylas uvařila před 41 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Ivona1414 uvařil před 1 hodinou
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
mafinka888 uvařila před 1 hodinou
Jelení kýta na smetaně
Lucie Hertlova uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Petaja uvařila před 2 hodinami
Polévka s kapáním
JanaBerckova uvařila před 2 hodinami
Výpečky
Walderama08 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
tara23 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí směs
MiraBar uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Jak připravit lahodný jahodový koktejl. Osvěžující nápoj nám přijde k chuti během letních dnů
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Další recepty
Suroviny: tvaroh kostka, jogurt bílý, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, jahody čerstvé, sušenky, šlehačka, jahody čerstvé
Jahodovo-pudinkový dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y39Y
0 názorů