Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí pampeliškový med

Pampeliškový med má v naší kuchyni už také jistou pozici. Vždy na jaře, jakmile jsou k květu, je to čas na přípravu medu. Kvítky stačí povařit, nechat vyluhovat a poté scedit. Výslednou šťávu doplníme cukrem a varem dovedeme k barvě a konzistenci medu.

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 180 min bez doby louhování pampelišek

210 min (30 min příprava + 180 min tepelná úprava, bez doby louhování pampelišek)

23. 4. 2020 13:58

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

6 středně velkých sklenic

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie34 003 kJ / 8 127 kcal
Bílkoviny2,52 g
Tuky1,44 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2 021,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vynikající do čaje nebo na chleba s máslem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květy pampelišek, citron, voda, cukr krystal

TopRecepty.cz

Domácí pampeliškový med

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qzQ0