Hovězí polévka s knedlíčky sýrovoslaninovými
Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Energie | 3 060 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,62 g |
Tuky | 59,33 g |
Vláknina | 4,91 g |
Cholesterol | 553 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,44 g |
Sacharidy | 23,87 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zbylou vyvařenou zeleninu přeberu, pórek obyčejně sním, tvrdé části vyříznuté z kapustových listů dám sousedčiným slepicím a zbytek rozmixuji a vmíchám třeba do bramborové kaše či směsi na špagety. Pro naředění polévky můžeme přidat vařící vodu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2020 01:05
11. 10. 2020 20:35
11. 10. 2020 19:19
11. 10. 2020 18:52
11. 10. 2020 15:01
Jdu na wiki kouknout na pórek...hm, nic se tam o konci ani zadní části nepíše...ani nikde jinde...
11. 10. 2020 14:53
11. 10. 2020 14:50
11. 10. 2020 14:41
No, snad jen: na rozdíl od žížaly (zizala: snad promine u pórku by se dalo určit jednoznačně, kde má "konec", resp "zadní díl", že?
11. 10. 2020 14:12
Jestli tomu rozumím - tak do vývaru dáme půlku toho kousku celeru, jednu mrkev ze dvou, košťály z kapusty, květáku, kousek bílé části pórku....no a pak do pánvičky najemno druhou půlku celeru, druhou mrkev, růžičky květáku ev. brokolice, zbytek pórku...no a listy kapusty pak jak dále píšeš
Je to tak?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 6 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 7 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 17 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 27 minutami
Šumavské dalamánky
TAkova uvařila před 56 minutami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
terkaferka13 uvařil před 1 hodinou
Kuřecí tarhoňa z jedné pánve
Simpfe uvařila před 2 hodinami
Nejlepší pudinkáče
EvaZajacova uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Katerina007 uvařila před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Dohnalova uvařila před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Lucie1982 uvařila před 5 hodinami
Cibulové krůtí placičky
daniela1262 uvařila před 5 hodinami
Banánové lívance
snejkee uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Další recepty
Suroviny: maso na polévku, petrželka kořenová, mrkev, pórek, kapusta, celer, květák, česnek, libeček, petrželka, pažitka, bujón hovězí, pepř, koření nové koření, vejce, sýr grana padano, mouka celozrnná žitná, mouka polohrubá, slanina, vegeta, máslo
Hovězí polévka s knedlíčky sýrovoslaninovými
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3OB
9 názorů