Brambory se šafránem a hořčicí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 135 kJ / 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,08 g |
Tuky | 27,72 g |
Vláknina | 22,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 134,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z knihy Špalíček receptů - Brambory.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2020 17:23
28. 10. 2020 08:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 57 minutami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 2 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 3 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 5 minutami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 7 minutami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 24 minutami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 28 minutami
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 50 minutami
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Jak uvařit krémovou brokolicovou polévku? Zdravá a rychlá polévka zachutná malým i velkým strávníkům
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Další recepty
Suroviny: brambory, cibule, česnek, šafránové blizny, voda, ocet vinný bílý, olej, hořčice, víno bílé, pepř, sůl, šalvěj
Brambory se šafránem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrQn
2 názory