Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnatý kuřecí plátek pečený v marinádě

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 11. 2020 18:19

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 467 kJ / 1 785 kcal
Bílkoviny250,85 g
Tuky71,00 g
Vláknina10,98 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,67 g
Sůl4,02 g
Sacharidy32,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso můžete použít i jiné, třeba krůtí. Vody přidejte tolik, kolik chcete mít šťávy. Pyré ji dostatečně zahustí. Marinovat můžete i kratší dobu, ale nejméně dvě hodiny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

15. 11. 2020 16:44

Santte: Taky ji osmahnu na oleji a neopékám moc do hněda, spíše, když se jakoby rozvoní ji zaleju a barvičku dodá špetka kurkumy. Nejen, že dá barvu, ale je i zdravá. A děkuji za zájem.:-K:-K

Santte

15. 11. 2020 15:53

Dobrý den, chci se zeptat jak děláte tarhoňu? Má krásnou barvu. Mame ji rádi, ale ja ji na olejí osmahnu asi trochu více a pak zaliji vodou jak když dělám rýží. Děkuji za navod a bodík letí. :yes::-)

mika59 mika59

13. 11. 2020 09:50

Marie Svarcova: Maruško moc děkuji :-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 11. 2020 08:19

:yes::yes: Paráda, už vím co budu zítra vařit - dík za recept:yes:<3 jako vždy i krásné foto :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, olej, voda, pyré rajčatové, hořčice, omáčka sojová, cibule, česnek, pepř, sůl, sušená bazalka

TopRecepty.cz

Šťavnatý kuřecí plátek pečený v marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NzO8