Hovězí pečeně na šalvěji a česneku se slzovkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 989 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,71 g |
Tuky | 8,16 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 297 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 20,91 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2020 21:29
13. 11. 2020 20:05
13. 11. 2020 11:54
Před vařením slzovku dobře propláchněte pod tekoucí vodou a poté máčejte minimálně 30 minut, nic ale nezkazíte, když si ji namočíte i den předem. Pokud ji budete vařit na slano, pak k ní můžete zároveň přidat i kořenovou zeleninu, kterou na konci vaření buď vyjmete, nebo ji můžete spolu se slzovkou rozmixovat.
Samotnou slzovku můžete konzumovat jako přílohu, přidat ji do rýže a v polévkách s její pomocí nahradíte kroupy. Uvařená a rozmixovaná se přidává do různých kaší, placek, pomazánek.
Jako kaši bych to nejedla, ale jako příloha je to zase něco jiného.
13. 11. 2020 10:00
13. 11. 2020 09:09
Ideální je tak 3 lžíce denně, jako přílohu by bylo dobré ji zkombinovat třeba s rýží, bulgurem, kuskusem......
13. 11. 2020 03:13
13. 11. 2020 00:36
12. 11. 2020 21:34
12. 11. 2020 21:07
12. 11. 2020 21:05
12. 11. 2020 20:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 5 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 13 minutami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 15 minutami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 25 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 27 minutami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 29 minutami
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 1 hodinou
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 1 hodinou
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
Indianapi uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, cibule červená, česnek, olej, máslo, sůl, pepř mletý, koření krkovička, koření, šalvěj, libeček
Hovězí pečeně na šalvěji a česneku se slzovkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Myp
11 názorů