Řízky v bramborovém obalu (retrorecept)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 035 kJ / 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,51 g |
Tuky | 0,84 g |
Vláknina | 8,81 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 162 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 43,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je z 80. let minulého století, kdy se bojovalo proti cholesterolu a žloutky se vyřazovaly z vaření. Místo dvou bílků můžete použít 1 větší vejce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 4 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 5 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 15 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Právě bylo uvařeno:
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
terkaferka13 uvařil před 33 minutami
Kuřecí tarhoňa z jedné pánve
Simpfe uvařila před 45 minutami
Nejlepší pudinkáče
EvaZajacova uvařila před 51 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Katerina007 uvařila před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Lucie1982 uvařila před 3 hodinami
Cibulové krůtí placičky
daniela1262 uvařila před 3 hodinami
Banánové lívance
snejkee uvařil před 3 hodinami
Rebarborový koláč
Radunka14 uvařila před 4 hodinami
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: řízek vepřový, mouka hladká, olej, sůl, brambory, bílek, česnek, mouka polohrubá, mléko, sůl
Řízky v bramborovém obalu (retrorecept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzK2
0 názorů