Polévka z červené čočky s řapíkatým celerem, kari a kokosovým mlékem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 812 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,56 g |
Tuky | 33,76 g |
Vláknina | 75,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 966 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 122,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2021 16:31
26. 10. 2021 16:27
Poznámka k předchozí diskusi: Dajdo a magdalenko, já jsem se autorky receptu maris slušně zeptal, proč dává současně koriandr i petržel a maris mi odpověděla, že má ráda hodně zeleného a výraznou chuť koriandru trochu tlumí petrželí. To je pro mě zcela uspokojivá odpověď. Zdůrazńuji, že jsem se slušně zeptal, recept jsem nekritizizoval, tak nechápu, proč na mě musíte hned útočit. Vaše reakce jsou neadekvátní. Snad by se měly hodnotit recepty, nikoliv neomylnost jednotlivých kuchařek.
3. 7. 2021 10:32
2. 7. 2021 21:28
26. 2. 2021 13:49
26. 2. 2021 13:47
26. 2. 2021 13:40
26. 2. 2021 13:11
19. 2. 2021 18:34
19. 2. 2021 18:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 20 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 10 minutami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 32 minutami
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 2 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 14 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Polévková směs připravená na tuku byla hitem našich babiček. Připravíme ji podle oblíbeného receptu
Další recepty
Suroviny: čočka červená, celer, koření kari, zázvor, mléko kokosové, vývar zeleninový, sůl, chilli, koriandr čerstvý, petržel
Polévka z červené čočky s řapíkatým celerem, kari a kokosovým mlékem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxO2
10 názorů