Francouzská cibulová polévka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 841 kJ / 1 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,24 g |
Tuky | 81,76 g |
Vláknina | 24,84 g |
Cholesterol | 237 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 71,94 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept byl připravován dle webu, prima.fresh.
Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2023 10:48
Vynikající 😋
31. 10. 2021 10:08
Skvělý recept. Dala jsem půl napůl bílou a červenou cibuli a měla úspěch ????????
21. 11. 2020 11:08
Mi se hlavně líbí ta ČERVENÁ cibule...chuťově i barevně
21. 11. 2020 10:31
20. 11. 2020 15:24
casino: Je pravda že jsem úplně nechtěl aby byla do hněda , takže to opravím, protože takto podušená je mnohem lepší
20. 11. 2020 15:17
"Cibuli restujte při nižší teplotě dohněda,"
Kázala mi před lety jedna Francouzka, že na rozdíl od našich cibulaček se ta jejich dělá z dosklovita podušené cibule...
No, ale podle obrázku mi stejně cibule moc dohněda nepřijde
Kázala mi před lety jedna Francouzka, že na rozdíl od našich cibulaček se ta jejich dělá z dosklovita podušené cibule...
No, ale podle obrázku mi stejně cibule moc dohněda nepřijde
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 4 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 9 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 1 hodinou
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 2 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 2 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 2 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 3 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 3 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
9 nejlepších podzimních polévek pro zahřátí: Dáte si dýňovou, mrkvovou nebo cibulačku?
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Další recepty
Suroviny: cibule červená, ghee, cukr třtinový, pepř, tymián čerstvý, bobkový list, víno bílé suché, vývar slepičí, bageta, sýr
Francouzská cibulová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jo8y
6 názorů