Japonské UDON nudle s krevetami
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 908 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,76 g |
Tuky | 5,23 g |
Vláknina | 41,94 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 4,84 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 72,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2020 17:34
yanull: Ano samozřejmě i tato příprava je možná. Nicméně pokud se nejedná vyloženě o tygří krevety tak krevetám stačí opravdu i těch 5 minut aby se hezky udělali. Pokud však někdo chce mít jistotu, že budou krevety dobře propečené a zelí že se nespálí, může určitě použít postup, který jste zmínila
26. 11. 2020 17:06
Nejsem zběhlá v těchto jídlech, ale napadlo mě, zda by se neměly nejprve osmažit krevety, ty vyndat, udržovat teplé a po nich teprve dát zelí a krevety pak k němu vrátit. Je to ovšem momentální nápad, nemusíte se ho držet.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 11 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Banana split
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
Radunka14 uvařila před 12 minutami
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 1 hodinou
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 3 hodinami
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 8 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 8 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 9 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 11 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 12 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 14 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 typicky jarních pokrmů láká barevností, chutí i lehkostí. Nechte se inspirovat
Jaké jsou nejznámější druhy nudlí v asijských pokrmech a jak je připravit, aby chutnaly stejně dobře jako v asijském bistru? Poradíme, jak se v nich vyznat
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
Další recepty
Suroviny: nudle, krevety, zelí bílé, feferonka, česnek, pórek, omáčka sojová, ústřicová omáčka
Japonské UDON nudle s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qyVp
2 názory