Velikonoční nádivka de Luxe
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned několik různých druhů, dodávají jí tak opravdu výtečnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 13 799 kJ / 3 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 476,12 g |
Tuky | 152,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,63 g |
Sodík | 9,99 g |
Sůl | 22,89 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 4. 2021 00:54
26. 4. 2021 11:46
21. 4. 2021 20:09
20. 4. 2021 15:54
Ale vytaženo z trouby, vypadá to dobře a voní to dobře nechám to chvíli odpočinout....
Edit: je to moc dobre, je to jiné než klasika s kostickami bílého pečiva, hutnější, ale dobre
20. 4. 2021 15:32
.....natrhané kaiserky ROZMOČIL Y!
20. 4. 2021 15:28
20. 4. 2021 15:22
maris: Vývaru musí být takové množství, aby se všechny nakrájené nebo natrhané kaiserky rozmočili. Máčí se tak dlouho, dokud si vše nepřipravíte. Ale i kdyby tam zůstal tu a tam pucíček, nic se neděje. Nejlepší je to děla z čerstvých, lépe nasají.
20. 4. 2021 15:12
20. 4. 2021 14:18
20. 4. 2021 12:50
20. 4. 2021 12:35
20. 4. 2021 12:09
20. 4. 2021 11:40
20. 4. 2021 11:36
Já ji určitě vyzkouším... Jen těch bylin asi tolik dohromady nedám....
20. 4. 2021 10:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Soufflé buchta
Přidáno před 3 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 14 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 16 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 6 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 13 minutami
Slepice na paprice
Japin uvařila před 14 minutami
Tarhoňa se zelím a uzeným masem
Ana_Kreb uvařila před 15 minutami
Domácí chleba z trouby
alka.f uvařila před 30 minutami
Karbanátek se sýrem
Parkmanova uvařil před 31 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Aneleh81 uvařila před 34 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
Mishuu uvařila před 37 minutami
Rybí filé s chřestem
topsysel uvařila před 42 minutami
Vídeňská roštěná s rýží
Obelix uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
7 oblíbených receptů na tradiční velikonoční hlavičku. Co patří do této jarní nádivky a jak ji co nejlépe upéct
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Další recepty
Suroviny: plecko vepřové, maso uzené, kaiserky, vejce, vegeta, pepř mletý, kůra citronová, máslo, česnek mědvědí, pažitka, petrželka, popenec, pampeliška, kopřivy, sedmikráska, libeček
Velikonoční nádivka de Luxe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPmM
17 názorů