Pečený tuňák s chřestem a holandskou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 9 238 kJ / 2 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,73 g |
Tuky | 153,79 g |
Vláknina | 10,14 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 23,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept byl připravován dle webu, prima.fresh.
Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2021 16:09
30. 5. 2021 18:25
30. 5. 2021 11:02
Edit. - dopsala jsem tam těch 150 g, Jirka ev. opraví.
30. 5. 2021 10:52
30. 5. 2021 10:30
30. 5. 2021 08:19
30. 5. 2021 08:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 13 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 42 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 3 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 4 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 5 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 5 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 6 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 6 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 6 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Další recepty
Suroviny: tuňák, olej olivový, chřest zelený, máslo, květák, vývar drůbeží, sůl mořská, pepř mletý, žloutek, citron, víno bílé, máslo
Pečený tuňák s chřestem a holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gRn6
7 názorů