Švýcarská vejce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 915 kJ / 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,14 g |
Tuky | 62,92 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 670 mg |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 2,47 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Může být jako lehká večeře.
Zdroj:časopis z roku 1940
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 7. 2011 07:32
Marcik,moc hezky jsi to vymyslela.Hezká fotka,díky.
30. 7. 2011 07:26
+3 výborné a hlavně zasytí. my jsme si to vylepšily salámkem a vajíčka na oka, ne rozmíchané, výborná večeře
5. 8. 2009 08:37
To se mi moc líbí!! Ta miska vypadá, jak bábovka, škoda, že není víc vidět. Samozřejmě nejde o misku, ale o recept, když já jsem tak zatížená na to nádobí recept je dobrý nápad, taková rychlovka
5. 8. 2009 07:46
Robievam skoro to isté, len nedávam žemľu do misky, ale všetko ako je popísané, dávam priamo do trocha vydlabanej žemle a tak zapekám. Jednoduché, ale dobré. Za bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 10 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 11 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 20 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 32 minutami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 4 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 9 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 10 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 12 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí tatarská omáčka snadno a rychle. Víte, bez čeho se neobejdete?
Koláč sester Tatinových upečete s našimi radami hned napoprvé a perfektně. Bez čeho se neobejdete?
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: svycarske vejce švýcarská jídla recepty do zapékacích misek švýcarská vejce zapékací misky recepty vejce v zapékací misce malé zapékací misky recepty recepty v malych zapekacich miskach recepty do malých zapékacích misek švýcarské jidla zapekaci misticky recepty vejce v misce švýcarské jídlo vejce v zapékacích miskách švícarské vejce recept svicarske vejce lehka vecere z vajec recepty malé zapékací misky svycarska vejce švýcarská bábovka
Suroviny: houska, vejce, sýr ementál, máslo, sůl, pepř, petrželka zelená,
Švýcarská vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmRr
4 názory