Kančí gulášek z kančí kýty
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 568 kJ / 1 570 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,37 g |
Tuky | 101,91 g |
Vláknina | 18,21 g |
Cholesterol | 321 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 40,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Guláš jsem zahustila škrobem, aby byl bezlepkový, ale je možné použít i polohrubou mouku nebo nezahustit vůbec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2021 14:31
Lenka Škulinová:
27. 3. 2021 14:22
Eja57: Vyhodit, to je jen na marinování, aby maso změklo, ale pak už ho nepotřebujeme, navíc by to bylo nasáklé tím syrovým masem a to bych si neriskla použít dál. Hezký den, L
27. 3. 2021 14:18
Souhlasím s Terezou
Aaale dotaz - nějak jsem nepochopila co s Halali na marinovani? Vyhodit? Dát k masu?
Aaale dotaz - nějak jsem nepochopila co s Halali na marinovani? Vyhodit? Dát k masu?
27. 3. 2021 14:11
tejaja: Moc děkuji, taky to dalo pár dní práce...
27. 3. 2021 14:02
Krásny recept. Niet tomu čo dodať.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 9 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 10 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 12 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Další recepty
Suroviny: kýta kančí, halali, cibule, slanina anglická, vývar zeleninový, rozmarýn, jalovec, koření nové koření, paprika čerstvá červená, bobkový list, kmín celý, sůl, máslo, škrob
Kančí gulášek z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kA2Y
5 názorů