Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 21 486 kJ / 5 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,36 g |
Tuky | 309,50 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 371 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 485,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do bábovky můžete přidat rozinky nebo větší kusy ořechů.
Bábovka je opravdu rychlá, pokud má přijít návštěva a nemáte nic koupeného nebo upečeného, tato bábovka je jasná volba!
Dobrou chuť! ❤️
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 10. 2023 09:17
Výborná bábovka, opravdu top. Pro mě, nejlepší bábovka.
24. 10. 2023 16:18
5. 1. 2022 21:21
Dnes jsem upekla a je to jedna z nejlepších babovek, co jsem kdy jedla. Plná ořechové chuti, přidala jsem rozinky naložené v rumu a polila čokoládou. Jen cukr s vajíčky jsem vyšlehala. Recept doporučuji. Je opravdu výtečná.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 4 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 8 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 19 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 22 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Právě bylo uvařeno:
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 28 minutami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 59 minutami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 1 hodinou
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 2 hodinami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, ořechy vlašské, cukr moučkový, olej, mléko, prášek do pečiva, vejce,
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKEz
3 názory