Štědrovečerní rybí polévka
Rybí polévku připravuje většina z nás jen jednou za rok jako součást štědrovečerní tabule a proto je zapotřebí mít po ruce skvělý recept. Ten Vám přinášíme právě teď. Tak nemeškejte a vyzkoušejte ho.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 879 kJ / 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,73 g |
Tuky | 63,17 g |
Vláknina | 12,65 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 17,05 g |
Postup přípravy
-
TIP Kůže čerstvé ryby je výrazně lesklá díky přirozenému slizu a na těle ryby napjatá. Dotek prstu nezanechává důlek ve svalovině, prohlubeň se ihned vyrovná. Při výběru napomohou loga značek kvality Klasa nebo Regionální potravina.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 6 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 6 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 8 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 2 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 2 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 2 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 3 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 4 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 5 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Jak uvařit vánoční rybí polévku? 5 kroků k výtečné polévce pro sváteční chvíle
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Suroviny: vývar rybí, mrkev, cibule, celer, celer řapíkatý, petržel, máslo, koření nové koření, bobkový list, smetana 33%, ořech muškátový, sůl, pepř černý, krupice, petržel
Štědrovečerní rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ajgj
0 názorů