Sváteční uzené s rybízovo-brusinkovou omáčkou
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 473 kJ / 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,99 g |
Tuky | 16,42 g |
Vláknina | 4,65 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 4,43 g |
Sůl | 10,75 g |
Sacharidy | 62,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ingredience na omáčku použije každý v množství podle vlastní chuti. Brambory mohou být šťouchané nebo pečené dukáty, případně příloha jiná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 1. 2022 16:18
2. 1. 2022 16:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 13 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 14 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 9 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 9 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 9 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 9 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 10 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 10 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 12 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 12 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Další recepty
Suroviny: kýta uzená, marmeláda rybízová, marmeláda brusinková, protlak rajčatový, omáčka worcesterová, zázvor mletý, pepř bílý, pomeranče, brambory
Sváteční uzené s rybízovo-brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryoL
2 názory