Dýňová polévka s muškátovým oříškem
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 314 kJ / 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,12 g |
Tuky | 9,69 g |
Vláknina | 44,80 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 113,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 2. 2024 09:05
7. 1. 2022 06:46
7. 1. 2022 00:55
Staří Římané křtili víno vodou a taky s tím neměli problém, že
Nastavování moukou je obvyklé, ale proč to dělat tady?
Běžně se uvařená dýně hokaido rozmixuje a posléze se podle zvyklostí doředí vodou. Stačí tedy přidat méně vody...
No a sypat mouku do horké polévky je taky OT
6. 1. 2022 22:24
6. 1. 2022 22:20
Hokaido nevážím a polévku nezahušťuji.
Stačí "tyčák"
No a vy to děláte jak?
6. 1. 2022 21:58
6. 1. 2022 21:08
6. 1. 2022 19:32
6. 1. 2022 19:26
6. 1. 2022 18:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 4 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Mňamka
Přidáno před 6 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 7 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
American pancakes
mibrix uvařila před 15 minutami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 29 minutami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 38 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 39 minutami
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 44 minutami
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 45 minutami
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 46 minutami
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak poznat zralou dýni? Dobře vyzrálá dýně má dlouhou trvanlivost, při správném skladování vydrží až do jara
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: dýně hokkaido, voda, mléko, mouka hladká, ořech muškátový, klíčky, bazalka čerstvá, sůl
Dýňová polévka s muškátovým oříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PXVA
10 názorů