Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řecký špíz

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

6. 8. 2009 16:32

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iljusa Iljusa

6. 8. 2009 17:26

:yes:

pipre pipre

6. 8. 2009 16:40

Recept se mi líbí..maso je sice nezahuštěné, ale ani čevabčiči nezahušťuji rohlíkem nebo strouhankou, nemělo by se na špejli rozpadat a podle obrázku drží :-) a ještě s mým oblíbeným okurkovým salátem :-)i s česnekem jsem ho zkoušela..Dávám bodík

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čevabčiči z mletého masa čevabčiči recept spiz řecké mleté maso na špejli čevabčiči na špejli spiz recept řecké čevabčiči mleté maso na špízu recept na čevabčiči špíz z mletého masa recept na karbanatky z mleteho masa špizi mleté špízy řecké mleté maso recepty spiz recepty-čevabčiči čevabčiči recepty na spiz recept čevabčiči čevabčiči z mletého masa recept

Suroviny: maso mleté, vejce, žampióny, rajče, cibule, cuketa, klobása, sůl, koření, skořice, koření oregáno, česnek, chléb tmavý, okurka čerstvá, smetana, česnek, kopr

TopRecepty.cz

Řecký špíz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7LO1