Hovězí játra na smetaně a žampionech
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 407 kJ / 1 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,59 g |
Tuky | 120,81 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 999 mg |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 48,52 g |
Postup přípravy
-
TIP Recepty s vnitřnostmi. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky, srdce?
-
TIP Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Poznámka autorky receptu
Blánu na okraji nařízneme, pomocí ukazováčku nadzvedneme a uvolníme. Z jednoho konce jater uvolněnou blánu uchopíme do papírové utěrky a opatrně stáhneme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2022 21:09
23. 2. 2022 10:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 4 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 7 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 15 minutami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 3 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 3 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 4 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 4 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 6 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 8 hodinami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Suroviny: játra hovězí, smetana, víno bílé, mouka hladká, olej, máslo, cibule, žampióny, omáčka worcesterová, pepř, sůl
Hovězí játra na smetaně a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prAN
2 názory