Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 45 826 kJ / 10 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 887,50 g |
Tuky | 822,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to výborné k čerstvému chlebu, nebo i ohřáté k bramborám s jakoukoliv zeleninou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2022 11:28
Marie Svarcova: Ano Maruško, máš pravdu
30. 11. 2022 11:27
kimlo: Děkuji, určitě vyzkoušej
30. 11. 2022 10:17
zrovna jsem minulý týden zavářela, už roky to dělávám jako jedlé dárky. Bez rychlosoli maso nebo paštika šedne.
30. 11. 2022 10:11
Fantastické! Určite vyskúšam!
29. 11. 2022 20:12
mika59: Děkuji Miládko, tentokrát jsem poprvé použila rychlosůl a budu již dávat i nadále. Maso je opravdu krásně růžové, ale proto se to musí nechat chvíli uležet.
29. 11. 2022 18:48
Máš to jako vždy, dokonalé Použila si rychlosůl? máš to krásně růžové. Já jsem nedávno dělala a mělo úplně jinou barvu..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 8 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 10 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 12 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 23 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 40 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 57 minutami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 1 hodinou
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 2 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 3 hodinami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Zavařit okurky lze snadno. Máme pro vás rady, podle kterých zvládne zavařovat i začátečník
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, bůček bez kosti, rychlosůl, kůže z bůčku, voda, sádlo vepřové
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw5y
6 názorů