Francouzská vepřová kýta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 638 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,96 g |
Tuky | 30,29 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 672 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 12,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept z RECEPTY.eu, ale upravený.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2014 17:12
V názvu chybí "s"
25. 2. 2014 14:25
No teda nic moc,vubec mi to nechutnalo :D
14. 1. 2010 12:00
Ani ja koňak nemám rada,ale v jedle trocha koňaku zvýrazní chuť.Dávam ho aj do smotanových omáčok na cestoviny.
13. 8. 2009 12:50
Abych Ti jani řekla pravdu ,vůbec tam nemusí být.Já ho kvůli tomu otevřela,ale vůbec tam není znát.Příště to udělám bez něho.Raději ho polknu.
13. 8. 2009 12:41
No, koňak asi kvůli toho kupovat nebudu, nemáme ho rádi. Ale máš to moc hezky nazdobeno a vypadá to jedle.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 18 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 15 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 8 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 9 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Císař Nero měl rád maso plněné masem, během hostin jedl vleže a mezi chody vyžadoval sex
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kýta recepty vepřová kýta veprova kyta recept francouzká kuchyně francouzká kuchařka kýta recept vepřová kýta francouzká kuchyně recepty recepty vepřová kýta vepřové maso po francouzku francouzská kuchyně recepty kýta vepřová francouzká recepty vepřová kýta vcelku maso po francouzku kyta recept recepty z veprove kyty recepty s veprove kyty francouzký recept recepty francouzká kuchyně
Suroviny: kýta vepřová, vejce, žloutek, solamyl, žampióny, olej olivový, koňak, cukr, sůl, vegeta, smetana sladká
Francouzská vepřová kýta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrzP
5 názorů