Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moravští "rošťáci"

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 24 hodin-přibližně

24 hodin-přibližně

17. 8. 2009 17:52

Suroviny

Porce: 4-6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie2 242 kJ / 536 kcal
Bílkoviny21,56 g
Tuky24,86 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 4,02 g
Sůl10,82 g
Sacharidy54,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přílohy-brambory, hranolky. Obloha: tatarka, cibule, okurky ,rajče,hořčice, hrášek. Vhodné na silvestrovskou večeři.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipin

11. 6. 2012 13:24

zítra zkusíme na obed:-)

Sodovka Sodovka

28. 8. 2009 22:16

Dělám velice často.:-p:yes: Díky marinování je maso neobyčejně křehké a chutné.

hannah

17. 8. 2009 21:32

:yes:Výborné na oslavy.Doporučuji.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rošťáci recept roštáci marinované vepřové maso rošťáci rošťáci z vepřového masa recept rostaci pikantní rošťáci nejlepší roštaci z kotlety recepty rošťáci vepřový rošťák silvestrovská večeře recepty vepřoví rošťáci kotlety roštáci roštak moravští roštáci veprovy rostaci vepřové roštáci vepřové roštaky recepty rošťák maso na roštáky recept na silvestrovskou veceri

Suroviny: kotleta vepřová, omáčka worcesterová, hořčice plnotučná, solamyl, vejce, pepř, sůl, česnek

TopRecepty.cz

Moravští "rošťáci"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZl5