Rostbíf s chřestem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 333 kJ / 1 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,48 g |
Tuky | 64,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 441 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 2,07 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2014 13:40
Rostbíf musí být růžový, jinak to není rostbíf, ale jen pečené hovězí maso. Sory, ale tento se vůbec nepovedl.
17. 8. 2013 05:13
.já také ne..:myslím ten chřest nemusim
...:
...:
23. 5. 2013 20:41
Tomuto říkám špatně upečený roastbeef a hodně divný chřest :)
17. 9. 2010 21:09
maso vypadá hezky ale ten chřest bych asi nejedl
20. 8. 2009 21:24
No, pohádkaVypadá to opravdu moc dobře
20. 8. 2009 21:08
Mně vyhovuje víc propečený a tenké plátky..nějak ten růžový nemusím..ale co jsem od známých slyšela, tak všichni ten růžový, mírně krvavý..Tento vypadá pro mne moc dobře..i s přílohouBodík
20. 8. 2009 21:00
maris ja mam tiez radsej ruzovy a take tenucke platky...ale mozem ti povedat, este nikdy sa mi taky nepodaril...vzdy tak ako sidere....taky ruzovy som jedla iba v restike...
20. 8. 2009 20:35
nádhera a pěkný recept
20. 8. 2009 20:29
To je moje gusto+
20. 8. 2009 20:25
Krásné, já bych měla jen poznámku - mám ráda rostbíf uvnitř růžový, ten Tvůj by byl pro mě moc propečený, ale to je můj problém
20. 8. 2009 20:18
Nádhera sidero
20. 8. 2009 20:14
Já maso také polévám olejem, napsala jsem ho do surovin, ale pak už jsem koukám použila jenom pánev. To jsem teda ťuk
20. 8. 2009 20:07
davam +, je to uzasne jedlo....sparglu milujem a roastbeef tiez...ja maso potieram este horcicou a zalejem trochu olejom...nechavam odlezat az 24 hodin
20. 8. 2009 20:07
Nádhera! Já bohužel nemám odvahu něco takového udělat. Měla bych strach, že to bude tvrdé, ale ty to máš luxusní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 22 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 1 hodinou
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 1 hodinou
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 2 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 2 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 3 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 5 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
7 nejlepších bylinkových receptů. Které bylinky se hodí nejlépe k dochucování pokrmů a snadno se pěstují na zahradě
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: recepty s chřestem hovězí rostbíf hovězí s chřestem recept s chřestem rostbeef pohlreich hověží maso s chřestem roztbíf jak se dělá rostbíf roastbeef recept vepřový rostbíf maso s chřestem roustbif hovezi rostbif recept rostbíf podle pohlreicha pohlreich rostbeef hovězí chřest roastbeef s chrestem připrava rostbífu s chřestem veprovy rostbif recept
Suroviny: roštěnec nízký, sůl, pepř, olej, mouka hladká, chřest, sýr parmazán strouhaný, olej olivový, ocet vinný, česnek, koření provensálské, sůl, pepř
Rostbíf s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqN5
14 názorů