Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto ze slepice

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

23. 8. 2009 12:54

Suroviny

Porce: 4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství rýže a zeleniny přizpůsobíme chuti a počtu strávníků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jar.toman

28. 1. 2016 11:22

Můj recept : na sádle osmahnu cibulku, přidám drcený kmín, trochu česneku. Na tento základ poskládám kousky drůbežího masa i s kostmi, srdce, játra, žaludek,osolím, lehce osmahnu po obou stranách, zaliju vařící vodou a pomalu vařím do změknutí. Pak maso vyndám na mísu, nechám vychladnout. Mezi tím doplním vývar vodou, přidám kostku zeleninového masoxu, a dám do něj vařit rýži. To je nejnáročnější část operace, jednak aby se rýže nepřipálila a hlavně aby vsákla veškerou tekutinu. Nakrájím maso na drobné kousky, a vmíchám do rýže. Pak už jen případně přisolím a připepřím. Nechám prohřát a podávám s kyselou okurkou nebo s nějakých zeleninovým salátem. Kosti spořádá náš pes a na rizotu si pochutná celá rodina.:-p

Jiří Michalec

29. 12. 2013 10:32

recept moc dobrý, já to jen dávám ještě smíchané rizoto na 10 minut do předehřáté trouby, vypeče se vývar když ho tam dáte mnoho a dokonale se promísí chutě... :yes:

eva hubova eva hubova

4. 1. 2011 16:17

Moc dobré:-p:yes:+2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z vařené slepice slepice recepty slepice v rýži recepty co ze slepice vařená slepice recepty vařená slepice rizeto ze slepice jak dlouho vařit slepici ryzoto ze slepice slepici ryzoto vařená slepice recept recepty ze slepice slepice recept slepice s rýží vaření slepice rizoto v papiňáku rizoto recept jak dlouho vařit slepici v papinaku jak dlouho se vaří slepice vařené rizoto

Suroviny: slepice, rýže, mrkev, petržel, hrášek, kukuřice, cibule, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Rizoto ze slepice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nrk4