Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďábelské jehly

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 9. 2009 12:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 264 kJ / 1 019 kcal
Bílkoviny54,55 g
Tuky75,46 g
Vláknina3,64 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 5,47 g
Sůl12,99 g
Sacharidy28,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

2. 12. 2010 13:44

Anete,budú dnes k obedu,práve som ich vybrala z trúby.Použila som tvoju marinádu a musím povedať,že je výborná:-pnaviac som pridala 2 strúčky cesnaku a na ihly ešte slaninu a polovičky malých zemiakov.Piekla som v alobale.Mňamka:-*:yes:

pipre pipre

18. 9. 2009 00:55

:yes: +3.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 9. 2009 19:42

:yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

17. 9. 2009 13:16

Anete, jehly jsou bezva, ať jsou jakékoliv a ta tvoje vypadá taky dost jedle. Dávám ti bodíka:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ďábelská játra kuřecí maso na jehle pečene živanske špízy dabelsky jatra drubeži ražniči živanske ražniči grilujem jehly na maso dábelské rolky dábelské kuřecí maso živanske koreni recept na jehly dábelské játra ďábelské spizy ražniči na jehle-recept kuřecí jehla zbojnická jehla ďábelská kuřecí játra dabelské ražničí zbojnická jehla recept

Suroviny: řízky kuřecí, játra drůbeží, pórek, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, olej, koření ďábelské, hořčice, křen

TopRecepty.cz

Ďábelské jehly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YvO2