Jemná kýta na garam masala a jablku s kurkumovou rýží
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 673 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,60 g |
Tuky | 16,52 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chtěla jsem vyzkoušet koření, které jsem koupila na trhách. Je jemnější než tandori masala a jak mi poradil prodejce, je vynikající na jemnější maso a prý původně bylo určeno na ryby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 10. 2009 16:20
1. 10. 2009 19:31
1. 10. 2009 12:06
1. 10. 2009 07:29
30. 9. 2009 20:21
30. 9. 2009 20:08
Za voňavý recept posílám třetí bodík.
30. 9. 2009 18:49
30. 9. 2009 18:00
30. 9. 2009 17:29
30. 9. 2009 17:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 minutou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 6 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 11 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 13 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: tandori masala jak dlouho vařit rýži čajove recepty s kurkumou gran masala koření masala celozrnná rýže kýta recepty tandori masala recept jak dlouho vařit rýži v sáčku vaříme diabetikovi koření gran masala co uvarit diabetikovi co vařit diabetikovi recept s tandori masala jak dlouho vařit vepřové maso recepty co vařit diabetikovi koření tandorí masala vepřová kýta na kurkumě co se vari z kyty kurkuma a vaření
Suroviny: kýta vepřová, ořech muškátový, jablko, olej, vývar, rýže, kurkuma
Jemná kýta na garam masala a jablku s kurkumovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8QX
10 názorů