Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrové pečivo s celerovou natí

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 10. 2009 16:05

Suroviny

Porce: 4 večky nebo 12 bulek

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 920 kJ / 3 566 kcal
Bílkoviny113,80 g
Tuky101,75 g
Vláknina23,30 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 1,22 g
Sůl3,00 g
Sacharidy537,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janatka janatka

28. 2. 2013 12:44

O víkendu jsem vyzkoušela a vynikající.Ubrala jsem trošku hladké mouky a zkusila dát celozrnnou.:-p

Paprika Paprika

1. 10. 2009 20:45

Cathleen - tvoje pečivo je fakt paráda :yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 10. 2009 19:10

Cathleen, úžasné, jako vždy:yes:

klukodvody klukodvody

1. 10. 2009 17:42

No jasně:yes::yes:Už zase:-D:-D:-DDíky pekárně a tvým receptům a taky tomu že jsme přestali kouřit,nepotřebujeme ani droždí a kyneme:-D:-D:-D:-D:-DUloženo a zaplatím bodíkem:-D:-)):-!

magdalenka magdalenka

1. 10. 2009 16:55

Pozerám, že si zas vo forme! Nádhera, ako obyčajne...

bara.it bara.it

1. 10. 2009 16:37

Diky za odpoved:-)Prodavaji tady mouku, rikaji ji manitoba a ma vetsi obsah lepku, tak je to mozna neco takoveho:-8

cathleen cathleen

1. 10. 2009 16:23

Díky:-)
Chlebová mouka pšeničná je hodnotnější než hladká, má žlutohnědou barvu. Ale klidně můžeš použít i hladkou, bude to možná i nadýchanější.
Mrkni sem http://domacipekarny.dama.cz/suroviny.php?d=5
.....je to T 1050 - Pšeničná mouka hladká chlebová nebo T 1000 - Pšeničná mouka hladká tmavá(chlebová) , ale my si ji vozíme ze mlýna.

bara.it bara.it

1. 10. 2009 16:15

Vypada to moc hezky:-p Jen mi prosim, rekni jaky je rozdil mezi chlebovou moukou a moukou hladkou:-? Ta chlebova je jednonulka a nebo je to specialni smes:-? Myslis, ze by to slo jen z normalni hladke:-? Bodik si ale kazdopadne zaslouzis:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sýrové pečivo mouka t55 mouka manitoba mouka t 55 celerová nať rozdíl mezi chlebovou moukou rozdíl mezi chlebovou a normální moukou manitoba mouka rozdíl mezi chlebovou moukou a normální specialni chlebova mouka t55 rozdíl mezi chlebovou a hladkou moukou rozdíl mezi normální a chlebovou moukou rozdíl mezi hladkou moukou a chlebovou moukou co je mouka t55 jak použít celerovou nať rozdíl mezi hladkou a chlebovou moukou recepty z mouky manitoba rozdil mezi moukou a chlebovou moukou rozdil mezi moukou chlebovou anormalni hladká mouka manitoba

Suroviny: voda, cukr, droždí, sádlo, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, sůl, sýr nastrouhaný, nať celerová, česnek sušený

TopRecepty.cz

Sýrové pečivo s celerovou natí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W7ZQ