Riz-otto
Suroviny
Porce: 6-8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 18 666 kJ / 4 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,48 g |
Tuky | 31,17 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 806,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2022 09:34
michLENKA: to už je ale úplně jiný recept
24. 9. 2013 15:46
ja jsem do toho dala misto masa salam a slaninu,sladkou papriku,a jen kapinku kecupu a vyborny
8. 6. 2012 13:56
super RIZOTO akorát jsem neměla vepřové a tak jsem dala kuřecí... přítel si pochutnal a já tam přidala ještě feferonku aby to mělo říz byl to dnešní obídek...děkuji
4. 12. 2010 13:17
Aby rizoto drželo u sebe, je nutno použít rýži, která je "lepkavá".
2. 8. 2010 22:29
2. 8. 2010 22:14
Je to bomba Otto, pošmákla jsem si společně s Pepíkem a ten mi teda dal. Nic naplat - láska prochází žaludkem. Ottíku, díky za inspiraci, ty musíš být pěkňoučkej chlapák.Jsem tvoje fanyna, ale Pepík již začíná něco tušit, tak nevím, jak ti mám vyjádřit svoji náklonnost. Jsem hezoučká blondýnečka, alespoň to tvrdí náš soused, který mne občas navštěvuje a já mu uvařím, když je samo Pepík v práci, dle tvých receptů a je to lepší než AGRIMAX a všelijaký ty červený hlavy na bilboardech. Jsi prostě pašík, tak zas někdy brzy nashledanou.
2. 6. 2010 23:13
Jak dosáhnu toho, že mi bude rizoto krásně u sebe držet..? mě se to vždycky povede tak, že to na sobě nedrží. :(
24. 3. 2010 18:41
Dnes jsem to udělala k večeři, akorát jsem si tam lupla kuřecí místo vepřového, se syrovou mrkví a kukuřicí z konzervy. Dávám bodík a přidávám foto
22. 1. 2010 13:16
Klasický dobrý recept...já protože vařím i pro malé děti,tak tam přidávám ještě trochu smetany,aby to nebylo takové suché.Dávám bodík.
26. 11. 2009 13:46
Super,super,super ...moc jsme si pochutnali ..dávám bodík a všem dopoučuji
7. 11. 2009 21:16
Výborné, nemá chybu. Jsem ráda, že zde najdu i klasické recepty a vhodné i pro začínající kuchtíky. Všichni jsme si mlaskali.
Dokonce i naše malá, která jinak masíčko nechce. Udělujeme bodík.
Dokonce i naše malá, která jinak masíčko nechce. Udělujeme bodík.
12. 10. 2009 16:22
Milujem české rizoto, i když od originálního italského je hodně daleko. A to je dobře. Nechápu, jak si někdo může pochutnávat na polotekuté "šlichtě" a naopak tohle by nevzal do úst.
Přidávám převeliký BOD.
Přidávám převeliký BOD.
11. 10. 2009 23:08
Luci, máš asi pravdu, taky to tak dělám. Otíku, jak originální název!
11. 10. 2009 22:44
Dělám podobně, jen rýži přidám k opraženému masu s cibulovým základem, krátce orestuji a zaleji vařícím bujonem, přijde mi, že pak díky společnému pečení v troubě má plnější chuť.Moc dobrá klasika
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 11 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Právě bylo uvařeno:
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 31 minutami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 46 minutami
Domácí krtkův dort
malami uvařila před 48 minutami
Syrovátková polévka se zeleninou a ovesnými vločkami
childa uvařila před 1 hodinou
Jahelník
Lenka Vejdo uvařila před 1 hodinou
Celozrnný koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou z ovesných vloček
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 3 hodinami
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rizoto po česku je rychlé a snadné. Přidáme do něj suroviny, které máme doma
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Další recepty
Tématické fráze: klasické rizoto ceske rizoto české rizoto recept rizoto klasické otto plášek riz-otto riz klasické české rizoto super rizoto klasické rizoto recept rizoto z vepřove kyty klasické vepřové rizoto vareni rize kureci riz rizoto rizoto z kýty rizoto video plášek otto příprava rize rizoto super recept
Suroviny: rýže, kýta vepřová, kečup sladký, cibule, směs zeleninová mražená, pepř, sůl
Riz-otto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86wL
14 názorů