Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou

Zapečená předem naložená krkovice bude skvěle měkká a navíc se středomořským tónem díky olivám přidaným k pečenému masu. Takto připravené maso budou vhodně doplňovat zeleninový salát, těstoviny i rýže.

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min bez doby naložení

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava, bez doby naložení)

16. 10. 2009 20:14

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 554 kJ / 1 089 kcal
Bílkoviny46,33 g
Tuky97,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 4,04 g
Sůl10,13 g
Sacharidy6,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gabi1 Gabi1

27. 3. 2022 08:08

Právě jsem narazila na tento recept. Jelikož nemám ráda olivy nahradila jsem je žampiony.
Už se těším na výsledek.????

mouly.m

6. 11. 2016 14:20

perfektný recept! akurát ja som mala nenaklepanú krkovičku, takže som to piekla až 1-1,15 hod a ako prílohu som použila batáty. to spojenie slanej a sladkej chuti ma baví :-8

Viktorie77

21. 5. 2016 08:43

:yes:

Omarek

4. 6. 2012 07:58

Děkuji za výborný a jednoduchý recept. Šupla jsem k tomu rovnou do pekáčku také brambůrky a neskutečná dobrota :))):yes: Nevěřila bych jak tam ty olivy chuťově zapadly a masíčko měkoučké, fakt dobrota:-K

Pepin

18. 2. 2012 15:01

Skvělý recept.Vařené olivy moc nemusím.Místo nich jsem dal na maso BAZALKU.Je to super. Díky Elizo.:yes:

HankaR. HankaR.

29. 1. 2012 13:26

Dneska u nás na oběd všichni mlaskali a chválili, jak je to výborné. Na crispu jsem k tomu udělala brambory ve slupce a salát z červené řepy a bylo to fakt mňam:yes:

Suvicka Suvicka

19. 6. 2010 03:39

+14 :yes:, hned bych si dala. Jo, jo. :-p:-K

ykul

1. 5. 2010 19:36

naprosto luxusni papu! Uz jsme jej doma delali trikrat a vzdy dopadlo na vybornou. Vsichni se oblizovali jak to bylo uzasne ale taky syte takze pridat nechteli. Opravdu skvely recept! Dekuji autorovi!

Eliza Eliza

17. 10. 2009 10:37

Všem vám děkuji :-K.
Přeji krásný víkend a vlídnější počasí...;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2009 10:25

:-p:yes:

ivulinka ivulinka

16. 10. 2009 22:21

Tak tenhle recept by mi doma hladce prošel a myslím, že by nic nezůstalo, milujeme všechno kde je niva. Eli ode mě letí bodík.;-)

bara.it bara.it

16. 10. 2009 22:04

Velmi lakave.:-p Ja s nivou nevarim - zbytku rodiny nechutna. :-//Ale za me mas bodika. Ja nivu moc rada.:yes:

bestickova

16. 10. 2009 21:26

i já to dělám podobně,bez oliv,občas není doma niva,tak dám zrovna ten sýr co je po ruce,jen na pekáček dávám i brambory,manža pak vyškrabává pekáč od připečků..:-D

pipre pipre

16. 10. 2009 20:53

Elizo, určitě je to moc dobré a já dávám bodík:yes:4.

magdalenka magdalenka

16. 10. 2009 20:38

Elizka, myslím, že u vás by mi chutilo, syr, šľahačka...veci, s ktorými čaruješ. Žiaľ, že si to nemôžem dovoliť...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová krkovice s nivou pečená krkovička vepřová krkovice na slehacce maso pečené ve šlehačce zapečená krkovice s nivou pečené vepřové s bramborem na šlehačce vepřova krkovice pečená recept krkovička po valašsku vepřová krkovice se šlehačkou pečené maso s nivou pečená krkovička se smetanou krkovice zapecena s nivou pečená krkovice maso niva slehacka vepřová krkovička s nivou krkovička se šlehačkou pečená krkovice se smetanou krkovička zapečená s nivou vepřové maso na šlehačce krkovička recepty

Suroviny: krkovička bez kosti, smetana ke šlehání, sýr niva, olivy zelené, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8Q5