Fazolková polévka s koprem a hlívou ústřičnou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 1 817 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 20,11 g |
Vláknina | 10,02 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 49,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Opět jeden můj dobrý výmysl.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 10. 2009 10:10
31. 10. 2009 09:58
Mě totiž brambory zbyly z předešlého dne, tak jsem je studený rozmačkala a dala je do polévky ke konci.
Všem děkuji za chválu a bodíky
31. 10. 2009 09:34
31. 10. 2009 09:22
30. 10. 2009 21:41
30. 10. 2009 21:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 21 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 27 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 32 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 37 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 40 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Fermentované nebo kvašené nápoje jsou velmi osvěžující a snadno je zvládneme vyrobit doma z ovoce nebo zeleniny
Další recepty
Tématické fráze: příprava hlívy ústříčné hlíva ústřičná držková polévka hlíva ústřičná polévka polévka z fazolkových lusků gulášová polévka z hlívy ústřičné fazolková polévka bramborová polévka s hlívou držkova polevka z hlivy ustřične recepty na hlivu ustricnou hlíva ústřičná příprava gulášová polévka s hlívou polévka s hlívou jak uvařit hlívu ústřičnou kulajda z hlívy vaříme s hlívou polévka z hlívy ústřičné polévka s koprem polévka hlíva bramborová polevka z hlivy držková polévka z hlívy
Suroviny: lusky fazolkové, rajče, hlíva ústřičná, pórek, cibule, brambory, mouka hladká, máslo, ocet, kopr, vegeta tekutá, smetana, sůl, nať celerová, pažitka
Fazolková polévka s koprem a hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVVJ
6 názorů