Nakládaný bůček II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 037 kJ / 3 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,73 g |
Tuky | 298,31 g |
Vláknina | 30,24 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 65,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2010 18:48
Děkuji za recept, za týden se vyjádřím
4. 11. 2009 08:58
...absurdná predstava, vydržať týždeň...
4. 11. 2009 08:55
´...díky za připomenutí receptu...už jsem ho hrozně dlouho nedělala, přidám taky fotečku...
4. 11. 2009 08:12
Jendovy fotky jsou krásné, já jsem jen měla na mysli, že je zbytečné mít tu dva naprosto shodné recepty Ale když to nikomu nevadí, je mi to celkem fuk Jitka a Vlastík mohli duplicitu lehce zjistit sami, kdyby použili vyhledávač, a tím podobným sporům předejítJinak bůček dělám taky podle Péti Vařiče jako špagetka.
4. 11. 2009 07:08
dělám podobně
3. 11. 2009 22:36
Jendo, fotky jsou opět perfektní...
Recept ukládám (tento i Růženčin.. ) a doufám, že na něj o svátcích nezapomenu...
Recept ukládám (tento i Růženčin.. ) a doufám, že na něj o svátcích nezapomenu...
3. 11. 2009 22:33
03.11.2009 19:42:00 - "zasedací tribunál"
3. 11. 2009 22:23
Renčo, jaký příspěvek máte na mysli? Tady u receptu? Jenda se málokdy k čemukoliv vyjadřuje, tak jsem jen udivená. Jitka a Vlastík dali recept, nic se neděje, rádi si něco připomeneme. Jenda přidal fotky a hned přibyly bodíky k tomuto super receptíku. Tak v čem je problém?
3. 11. 2009 22:13
MILÝ JENDO 1 - nedávno jste prohlásil, že jste rád, že rýpálkové přestali rýpat. Váš dnešní příspěvek v diskuzi na mě působí velmi AROGANTNĚ. Nedivte se, že ti rýpálkové si do takového přechytřelého pána rádi rýpnou.
3. 11. 2009 22:07
Špagetko, víš, že děláš ten bůček přesně jako jáje to těžký vydržet, ale já ho mám v lednici nejméně 3 dny a zrovna tak ho dělám na vánoční svátky, zejména taky na Silvestra
3. 11. 2009 22:02
Takhle dělávám i lalok,dala jsem ho synovi a volal bylo to famóóóóóznííí.Uděluji bodíček je to dobrá mňamka
3. 11. 2009 21:33
Jitko a Vlastíku já jsem to nemyslela zle,že jste ho opsali,já jsem prostě jen konstatovala,že tu takový rcp je a co píše vybusna,tak to jsem nevěděla,že to musím udělat takto.Jestli jsem někoho urazila,tak mi to prosím vás promiňte,ale já bych si vůbec nedovolila někoho tak napadnout.Bohužel, to asi tak bylo bráno.
3. 11. 2009 21:05
Nakladany bucek taky delam na ruzne prilezitosti.Koreni je asi na kazdem,kdo co ma rad.Posilam bodik.
3. 11. 2009 21:01
Vidím berušky a jiné krásné ozdoby a je mi to úplně jasné. Jeníčku, bod pro tebe
3. 11. 2009 20:32
Já mám podobný recept zase z Péti Vařiče (vycházelo kdysi k Mladému světu) - uvařený bůček se potře silnou vrstvou utřeného česneku, soli, pepře, papriky. Zabalím do mikrotenového sáčku dám minimálně přes noc (i déle) do lednice. To je po rozležení úplně super, taky bude na Silvestra.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 22 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 28 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 56 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím naplnit palačinky, abychom obměnili jídelníček? Na výběr máme náplně sladké i slané
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: nakládaný buček vařený a nakládaný bůček top recepty nakládaný bůček jak dlouho vařit bůček nakládaný lalok lák na bůček vepřový lalok nakládaný bůček na gril buček na silvestra recept paprikový lalok vepřový lalok recept vepřový lalok vařený marinada na buček vařený lalok nakládaný bůček recept lalok vepřový marinovaný bůček nakladany veprovy lalok příprava bůčku paprikovy lalok recept
Suroviny: bůček, pepř celý, bobkový list, česnek, pepř mletý, paprika sušená sladká, koření grilovací, chilli, omáčka worcesterová, koření kari
Nakládaný bůček II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxRD
27 názorů