Risotto s hlívou ústřičnou, hráškem a crème frâiche
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 237 kJ / 2 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,73 g |
Tuky | 52,29 g |
Vláknina | 41,15 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 370,38 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2009 19:41
17. 11. 2009 18:46
17. 11. 2009 17:17
17. 11. 2009 13:29
17. 11. 2009 12:06
17. 11. 2009 11:55
17. 11. 2009 11:38
17. 11. 2009 11:32
17. 11. 2009 11:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 33 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 43 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 47 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: recepty na hlívu ůstřičnou creme fraiche recepty s hlívou co je creme fraiche recepty s hlivou ustricnou rýže s hlivou ustricnou recept na hlívu ůstřičnou pokrmy s hlívou ustřičnou hlíva ústřičná rizoto creme fraiche recepty jídla s hlívou ústřičnou pokrm s hlívou recept rizoto arborio creme fraiche recept recept s hlivou recept s hlívou ústřičnou jídla s hlívou recepty hlíva vegan jídlo s hlívou ustřičnou rizoto arborio hliva
Suroviny: rýže kulatozrnná, vývar, víno bílé, cibule, máslo, sýr parmazán strouhaný, hrášek, hlíva ústřičná, crème frâiche, olej olivový
Risotto s hlívou ústřičnou, hráškem a crème frâiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVng
9 názorů