Zapečené šťouchané brambory s uzeným, špenátem a nivou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 15 788 kJ / 3 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,69 g |
Tuky | 281,20 g |
Vláknina | 34,07 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 7,90 g |
Sůl | 19,42 g |
Sacharidy | 145,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je volně inspirovaný publikací "Vaření v přímém přenosu" (recept "Zapečené brambory se špenátem a sýrem"), ale v podstatě vznikl z potřeby uplatnit zbytky z víkendového vaření a ještě si pochutnat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2023 06:54
14. 9. 2019 17:32
23. 8. 2012 14:50
30. 11. 2009 21:26
30. 11. 2009 20:53
30. 11. 2009 12:21
30. 11. 2009 02:01
29. 11. 2009 22:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 48 minutami
Křupavé brambory
Přidáno před 3 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 4 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 12 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 4 minutami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 29 minutami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 38 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 55 minutami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 1 hodinou
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 3 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 4 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 4 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čerstvé špenátové listy se skvěle uplatní v naší kuchyni. Přidáváme je do salátů, smoothies a oblíbených pest
Libanonský sýr labneh: Lahodný krémový sýr podobný lučině jednoduše připravíte i doma pouze z jedné ingredience
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: šťouchané brambory šťouchané brambory recept zapecene brambory se spenatem francouzské brambory s nivou francouzské brambory se špenátem zapečené brambory s nivou brambory s nivou špenát s nivou zapečené brambory francouzké brambory s nivou šťouchané francouzské brambory stouchane brambory s uzenym masem co ke stouchanym bramboram brambory se spenatem a nivou špenát s uzeným šťouchané špenátové brambory brambory zapečené s nivou francouzké brambory se špenátem francouzké brambory ze špenátem zapekane brambory se spenatem
Suroviny: brambory, cibule, bůček uzený, máslo, špenát listový, sýr niva, smetana ke šlehání, vejce, koření francouzské brambory, česnek, kmín drcený, sůl
Zapečené šťouchané brambory s uzeným, špenátem a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYrg
8 názorů