Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenátové lasagne se šunkou a sýrem

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 12. 2009 21:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 544 kJ / 1 803 kcal
Bílkoviny60,00 g
Tuky6,00 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy370,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto jídlo není esteticky na jedničku díky špenátu, ale věřte, že chutí to zase vynahradí. Tento recept vkládám hlavně pro mladou generaci, která má těstoviny v oblibě a třeba si je oblíbí i v této úpravě. Možná jsem to popsala trošku chaoticky, ale není to složité a zdejší gurmáni to zvládnou levou zadní :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alice Magdalena

9. 9. 2018 14:30

bešamel je smetanová omáčka z másla, mouky a mléka - ředit jíšku vodou a říkat tomu bešamel svědčí o neznalosti základních receptů

salmi salmi

18. 3. 2011 14:37

ja zbožnuju špenátové lasagne, dělám je téměř stejně, akorát si uvařím vždycky kousek kuřecích prsou, které pak pokrájím do špenátu a vývar použiju do bešamelu (máslo, cibule, 3 dl vývaru, 1 dl mléka)... lasagne radši předvařujuk stačí minutka, dvě :):yes:

Vážka

9. 3. 2010 13:25

Vůbec nepoužívám bešamel..když to všechno navrstvím, tak to zaleju mlékem. V konečné době to mléko není cítit, ale lasagne jsou měkké. Je to méně kalorické :)

Gabina

1. 2. 2010 12:14

Já dám vždy na dno pekáčku vrstvu bešamelu a teprve na ní lasagně. Peču nepřikryté a v té omáčce se vždycky uvaří. Nikdy je nepředvářím. Vrchní vrstva musí být taky dobře zalitá omáčkou.

magdalenka magdalenka

31. 1. 2010 17:33

Eva, ak môžem poradiť, nepredváraj lasagne, daj redšiu omáčku, nech odstáť aj 1 hodinu pred pečením. Peč pod alobalom najprv, neskôr alobal odstráň. Špáratkom, vidličkou pichni do lasagní, zistíš stav tvrdosti - upečenosti. Nech sa ti darí!

Lusinda79

31. 1. 2010 17:07

Evo, nepředvařené lasagne potřebují hl.dost tekutiny-tj.masová směs, bešamel apod., aby nasákly a uvařily se.Já je nikdy nevařím.Zkuste je zakrýt alobalem a péct spíše mírně.

Eva

31. 1. 2010 17:05

Vždy,když pracuji s předvařenými lasagnemi,jsou pokaždé tvrdé,jelikož se údajně nemusí vařit,čím to je?Není přece jen lepší je uvařit?:-?www.toprecepty

magdalenka magdalenka

12. 12. 2009 09:57

Lasagne zásadne nepredváram, myslím že je to zbytočné. Omáčky na zalievanie mám redšie, krásne sa "vcucnú" počas pečenia. Tiež sa mi osvedčilo ich nechať po uložení pred pečením nechať odstáť aj niekoľko hodín...to je moja skúsenosť, Talian čo by povedal, netuším...

Jenda1 Jenda1

8. 12. 2009 21:38

Jani, asi před měsícem jsem lasagne koupil a teď vím, jak je připravím. Špenát zbožňuji. :-!:-)):yes::yes::yes: +5

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 12. 2009 11:57

:yes::yes::-p

Drobek Drobek

6. 12. 2009 23:49

:-p Pěkné, moc pěkné a určitě dobré. Je to zasloužený BOD.:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lasagne recept lasagne lasagne se špenátem a žampiony lasagne se špenátem špenátové lazaně recept lasagně lasagne se špenátem a sunkou lasagne se sýrem lasagne se špenátem a sýrem nepředvařené lasagne lasagne nepředvařené lasagne zapečené se šunkou lazaně se špenátem špenátové těstoviny lazaně špenátové špenátový bešamel těstoviny lasagne lasaně se šunkou a sýrem lasagne recepty boloňské lazáně

Suroviny: těstoviny lasagne, špenát mražený, máslo, slanina, česnek, cibule, mouka hladká, mléko, kmín celý, pepř, sůl, česnek, cibule, masox, sýr eidam, šunka

TopRecepty.cz

Špenátové lasagne se šunkou a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2xqM