Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa na zelí

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

14. 1. 2010 00:20

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 516 kJ / 362 kcal
Bílkoviny41,15 g
Tuky10,34 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 2,49 g
Sůl6,21 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Druh: Recept vhodný pro redukci váhy i pro udržovací režim

Hodnoty (pro 1 porci, bez přílohy):

1208 kJ

Bílkoviny 31 g

Sacharidy 22 g

Tuky 10 g

Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® - http://www.komplimentinstitut.cz, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 16letých zkušeností.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 2. 2022 08:39

:-)<3<3:-K

Miquel Miquel

4. 5. 2016 13:57

Pekl jsem v litinovém kastrolu s poklicí, v předehřáté troubě něco přes hodinu. Jelikož nevím co je "směs koření na drůbež", a ani jsem po tom nepátral, tak jsem maso naložil do marinády ze směsi koření a bylinek, které mi přišlo pod ruku :yes:
Použil jsem německé zelí naložené ve víně, bez nálevu. Cibuli jsem předem osmažil, zelí ochutil, přidal kmín a trochu vody.
Na talíři jsem posypal solí Maldon, podával jen tak bez brambor ;-)

Irrena Irrena

29. 1. 2011 18:49

Tenhle recept vyhrál na zítřejší oběd:yes:Budu dělat v PH, římský hrnec nemám:-8

drahulin drahulin

14. 1. 2010 21:34

Dnes jsem dělala k večeři,dokonce nezaponměla vyfotit.Tak jsem přidala fotku.Posílám bod.Velmi chutné.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 1. 2010 14:13

No a když nemáme ani jeden z uvedených hrnců, tak to snad půjde i klasicky, ne? Díky za inspiraci:-p:yes:

evalesa

14. 1. 2010 12:34

Je to moc dobrý recept lze použít místo římského hrnce "Pomalý hrnec" je perfektní můžete v něm dělat cokoliv a nemusíte u toho být!Můžete 3-5 hodin se procházet,sportovat,věnovat se dětem na zahradě..........

monikaK

14. 1. 2010 12:16

hned bych si dala!
:yes:

cardanka

14. 1. 2010 11:14

Kuřecí + zelí:-p...prima recptík;-):yes:2.bodík

BILKOVAI BILKOVAI

14. 1. 2010 08:52

Vypadá to krásně, ale já bych ty prsa ještě přikryla vrstvou zelí, aby nebyla tak suchá. Já nemám římský hrnec:-( Jinak dobrý recept:yes:

Aneta Aneta

14. 1. 2010 08:16

Taky se mi to líbí a je to ještě zdravé, co víc si přát.;-):-)

Betina

14. 1. 2010 00:24

Vypadá to vyborně musym vyskoušet.:yes::yes::-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kurecí prsa na zelí kuřecí prsa se zelím kuřecí prsa zelí kuřecí na zelí dietni kureci prsa kuřecí se zelím kuřecí prsa kuřecí prsa na kysaném zelí kureci prsa v zeli kureci prsa dietni krůtí prsa na zelí kureci prsa recept kureci prsa recepty kuřecí maso se zelim kuřecí prsa s kysaným zelím kuřecí prsa kysané zelí kuřecí prsíčka na zelí kuřecí prsa a zelí zelí s kuřetem kuřecí prsa a kysané zelí

Suroviny: prsa kuřecí, olej rostlinný, zelí kysané, cibule, koření na kuřecí maso

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa na zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZj9