Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová krkovice v bazalkovém zelí

Hodnocení receptu je 4,6 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 1. 2010 15:37

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie980 kJ / 234 kcal
Bílkoviny12,31 g
Tuky4,83 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy27,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já k zelí dělal houskový knedlík z mikrovlnky.

http://www.toprecepty.cz/recept/5262-knedlik-rychl...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

helik23

10. 4. 2011 12:21

Mňam, to jsme si pochutnali :-p Výborný, uděluji bodíček :yes:

misza misza

22. 2. 2010 19:20

Jejda nějak jsem tento recept přehlédla:-8 Bazalku mám ráda do všeho takže určitě i toto bude:-p 13 bodík je tam:yes:

Saimi

24. 1. 2010 17:26

no tak dát do zelí bazalku to mě nenapadlo.Určitě vyzkouším:yes:

hafikov hafikov

19. 1. 2010 18:57

Tak jestli to chutná tak báječně jak to vypadá,tak je to útok na moji dietu.:-D:yes::yes::yes:+12

thomassinno thomassinno

19. 1. 2010 18:30

Jaaja: Každý si muže samozřejmě zaměnit ingredience dle své chuti, jsem rád, že jsi u mne čerpala inspiraci a že chutnalo :-K

Jaaja Jaaja

19. 1. 2010 15:18

Škoda, že bazalka by u zbytku mé rodiny neprošla. Zkusila jsem bez ní, ale s divočákem a na kostky a divokým kořením a opečenou gazdovskou slaninkou na kostky. Jinak stejně. Knedlík kynutý, vařený v mikrovlně. Strašně moc všem chutnalo. :-p:-p:yes:

cardanka

19. 1. 2010 10:16

Výborné:-p;-):yes:10.bodík:yes:

thomassinno thomassinno

18. 1. 2010 12:26

Ivanko děkuju za chválu a jsem moc rád, že chutnalo:-8

Ivana79 Ivana79

18. 1. 2010 12:21

Tome,tak som varila a pridala aj fotku,ale vzhľadom k tomu,že krkovička bola veľká,robila som dva druhy jedál,zemiaky,polievku a dressing a nestíhala som fotiť,tak zatial iba taká fotka z pekáča:-8:-(ale dnes nafotím aj niečo schopné;-)Inak,mal si pravdu,je to výborné,priateľ chválil asi 10 krát dokola:-)Máš 9.bod:yes:

thomassinno thomassinno

17. 1. 2010 15:06

Baruš, do dortu bych bazalku asi nedal, ale v kombinaci s kyselým zelím byl vytvor opravdu chutný :-D

bara.it bara.it

17. 1. 2010 12:30

Vzhledem k tomu, ze bych bazalku nejradeji davala i do dortu, ten napad se zelim se mi moc libi. Tommy bodik:yes:8:yes:

Eliza Eliza

16. 1. 2010 23:58

Co na to říct...
Snad jen - MŃÁÁÁM :-p:-p

thomassinno thomassinno

16. 1. 2010 20:39

Jani, chuť kyselého zelí a bazalky je nazaměnitelná, vyzkoušej, je to moc fajn :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 1. 2010 20:27

Tome, dobrý nápad, bazalku bych ještě nějakou měla:-p:yes:

thomassinno thomassinno

16. 1. 2010 18:16

Ivanko - pokud budeš vařit, nezapomeň přidat fotku, už teď se těším :-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bazalkové zelí krkovice na zeli krkovice z divočáka recept pečený divočák vepřová krkovice na zelí krkovice z divočáka vepřova krkovice knedlik zeli pečená vepřová krkovice vepřová krkovice na kysaném zelí krkovice zelí krkovice se zelim vepřová krkovice recepty vepřová knedlik zeli krkovička na zelí houskovy knedlik v mikrovlne troube knedlík v mikrovlné troubě krkovice na kyselem zelí krkovice v zelí veprove knedlik zeli krkovička z divočáka

Suroviny: krkovice vepřová, zelí kysané, cibule, olej, sůl, pepř, koření vepřová pečeně, bazalka čerstvá, vývar

TopRecepty.cz

Vepřová krkovice v bazalkovém zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/81Ll