Řecké pastitsio
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 8 774 kJ / 2 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,39 g |
Tuky | 32,30 g |
Vláknina | 23,65 g |
Cholesterol | 609 mg |
Sodík | 704 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 273,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
tento a moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 3. 2021 21:38
Aktijka: Čajová lžička
28. 3. 2021 20:21
vybusna: ahoj prosim te co znamena 1cl skořice... Jedna cela lžíce??
10. 7. 2013 00:37
jé, tak to ukládám a brzy budu při přípravě vzpomínat na dovolenou v Řecku
22. 4. 2012 20:57
11. 10. 2010 08:37
jeeej...dakujem....no...pozeram, ze som mohla urobit lepsie fotky....
10. 10. 2010 23:15
výborné to bylo...dokonce i moje maminka konstatovala že jsem lepší kuchařka než ona a to byla i moje první zkušenost s bešamelem atd.. bylo to opravdu skvělé úplně se po tom zaprášilo.
Děkuji moc
Děkuji moc
26. 6. 2010 12:58
výborné upravila jsem si sice množství surovin, ale je to opravdu vynikající
30. 1. 2010 19:29
Děkuji, budu se snažit, ale mám doma čtyři chlapi a většinou nic nestíhám nafotit moji chlapi mi stihnou všechno sníst, tak si dán fotoaparát do "pohotovostní polohy" a snad stihnu alespoň jeden talíř nafotit. Četla jsem Vaše recepty a začnu vařit podle nich
30. 1. 2010 15:15
eva neregistrovana...dakujem a tych fotiek je skoda..nabuduce urcite stihni
30. 1. 2010 14:57
Dobrý den, dnes jsem to vyzkoušela a ani jsem nestihla vyfotit. Všem to strašně chutnalo
28. 1. 2010 11:03
Vypadá to velmi chutně, určitě to stojí za vyzkoušení
28. 1. 2010 10:40
28. 1. 2010 10:10
Jj, tak to je jasneJa se priznavam, ze ten besamel, i do lasagni, trochu dochucuji kouskem polevkove kostky.
28. 1. 2010 09:47
lusi...no vies....ten besamel treba niecim ochutit, inak je taky mrtvy, sprav si to samozrejme podla svojej chuti....ja uz mam ten oriesok dost vytuchly, tak preto pridavam viac....btw, mala som na mysli malu kavovu lyzicku...nie cajovu.
28. 1. 2010 09:34
Dávám na vyzkoušení - ale jsem přesvědčená, že u nás bude chutnat - +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 10 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 23 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 15 minutami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 1 hodinou
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 2 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 3 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 3 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 6 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Ředkve a jejich pěstování: Nenáročná zelenina je plná cenných živin, výborně chutná a dlouho vydrží
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: řecké recepty pastitsio řecké pastitsio pastitsio recept řecké mleté maso recka kucharka pastichio recept řecké recepty z mletého masa řecké maso recept pastitsio pastitdio řecku mleté maso recepty recke pasticio recept pasticio recept řecký bešamel řecké maso recept recept na pastitsio recepty pastitsio bešamel návod grecke recepty
Suroviny: maso hovězí mleté, těstoviny makaróny, protlak rajčatový, sýr strouhaný, víno bílé, máslo, cibule, česnek, bujón, nať petrželová, ořech muškátový strouhaný, skořice mletá, sůl, pepř, mléko, mouka hladká, vejce
Řecké pastitsio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL4m
19 názorů