Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezanka na víně

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 2. 2010 15:34

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie4 361 kJ / 1 042 kcal
Bílkoviny105,99 g
Tuky24,94 g
Vláknina21,08 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 315 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy60,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu volím rýži, maso můžete dát i krůtí nebo hovězí roštěnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Betina

3. 2. 2010 20:26

:yes:

pipre pipre

3. 2. 2010 19:58

To vypadá moc dobře:yes:+9.

Irrena Irrena

3. 2. 2010 19:03

Když už jsem si PH koupila tak tohle určitě vyzkouším:-p.Posílám bodík:yes:

Bibinka Bibinka

3. 2. 2010 17:49

Radulko, moc pěkný, já jsem zatížená na šťávy, omáčky a sosy a tvoje barva se mi dost líbí a nemá chybu;-)Dávám boda:yes:

sebena sebena

3. 2. 2010 17:33

Taky takhle dělám, je to mňam:-p:yes:, srdíčko z rýže opravdu nemá chybu:yes:

Dadula Dadula

3. 2. 2010 17:13

Hm, vypadá to báječně. Taky dělám něco podobného..jakmile se na to vrhnu, určitě to sem přidám jako recept. A co se týče toho "Valentýnského nápadu", tak to není vůbec k zahození. Teprve potom se v člověku ukáže kreativita :-) Mě zatím nic nenapadá :-8

k.radulka k.radulka

3. 2. 2010 16:27

Teda tak mám nápad, určitě tady bude pár kuchařinek jak já a budete dělat na Valentýna nějakou mňamku, tak založíme pak valentýnský fotoalbum:-8

k.radulka k.radulka

3. 2. 2010 15:51

že by z Danči byl kuchař :D

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 2. 2010 15:43

Raduš,ty už chystáš Valentýna s rýže viď:-?Super nápad dávám bodík :yes::-8:-K,tak to vlastně dík patří malému:-D:-K

k.radulka k.radulka

3. 2. 2010 15:42

No to byl takový momentální nápad, a muže za něj ten můj Daneček, on se mnou vaří a jak kramařil v šuplíkách od kuch. linky tak vytáhl toto tvořítko a já o něj zakopla když jsem nesla hrnec s rýží :D:-D

Gabina

3. 2. 2010 15:40

:yes:

maris maris

3. 2. 2010 15:40

radulko - další super jídlo z PH a srdíčková rýže nemá chybu - + :yes::yes::-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: řezanka hovězí řezanka krůtí řezanka řezanka recept kančí řezanka danci rezanka řezanka ze svíčkové recepty řezanka řezanka recepty řezanka z vepřového masa řezanka z roštěné roštěná po písecku vepřové po písecku rezanka z krutiho masa vepřová řezanka dančí maso řezanka řezanka z plecka hovězí řezanka na víně co je řezanka řezanka z hovězího

Suroviny: plecko vepřové, cibule, víno bílé suché, protlak rajčatový, masox, koření gyros, podravka, sůl, pepř, chilli, paprika, olej, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Řezanka na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwyR