Staňte se našimi fanoušky na:

Bůčkové závitky s kysaným zelím

Autor receptu: Bagorz (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Bůček nakrájíme na plátky a dobře rozklepáme. Na vnitřní straně plátek osolíme a potřeme rozmačkaným česnekem. Na každý takto připravený plátek dáme 1-2 kolečka salámu a hrstičku okapaného nakládaného zelí. Srolujeme do závitků, které převážeme nití, či spojíme jehlicemi. Dáme do pekáče nebo remosky, podlijeme vínem s vodou a za občasného otáčení pečeme doměkka. Během pečení oškrabáváme do šťávy přípečky, necháváme je rozpustit a podle potřeby podléváme závitky vřelou vodou. Dáváme pozor, aby závitky byly pouze podlité, ne moc ponořené ve vodě. Jako přílohu můžeme použít vařené brambory, bramborové hranolky, knedlik nebo třeba rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |23. června 2013
ukladám Odpovědět
jana.remkova.7 |1. března 2013
A nepoznala jsem, že jde o tvou fotku... Odpovědět
jana.remkova.7 |1. března 2013
Terezko, pokud jsem nenapsala komentář na Topkách, tak proto, že jsem možná recept ani neviděla. Nejsem schopná sledovat všechno a taky někdy ani nemám chuť. Tady se mi nelíbí, že se kradou fotografie, ale na druhou stranu tady není prostor k takovým hnusným hádkám, jako na Topkách a to mi docela vyhovuje. Recepty, kde vidím, že je fotka okopírovaná zde, většinou nekomentuji až na malé výjimky, kdy se autor aspoň snaží přidat foto, které odpovídá receptu. ne, že bych to schvalovala. Odpovědět
Bagorz |28. února 2013
Omlouvám se autorce,hned tak učiním. Odpovědět
jana.remkova.7 |22. února 2013
Hmm, to se mi moc líbí.. Odpovědět
tejaja|28. února 2013
Žiadam autora receptu, aby okamžite zmazal moju fotografiu. Nedala som vám súhlas na jej použitie. Myslím, že by ste sa mali prezentovať svojimi a nie ukradnutými fotkami. Janka, škoda, že sa ti nepáčila fotka na topkách. Aspoň si ma mohla na túto skutočnosť upozorniť. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!