Staňte se našimi fanoušky na:

Blesková čína s rýží

Autor receptu: Lefkas (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Čína, kterou za 20 minut doma vyčaroval chlap, pro ženu svou, kterou nesmírně má rád :-) Na pánvičku dal jsem trochu oleje, jarní cibulku nakrájel tak jemně, jak to jenom jde, tři kuřecí řízky nařezal na kostky a na nudličky, koření na Čínu přidal jsem čtyři lžičky, a sůl, a sójovou a worchestrovou omáčku. Do pánvičky přihodil jsem též pár buráčků. Pár zrnek (fakt jenom trochu) kardamonu. Ten dodá tu správnou chuť, věřím tomu. A trošku červeného krému z feferonek. K obsahu pánvičky to byl jenom nepatrný zlomek. Bělostnou "čínskou" rýži dodala mi Vitana. Pivo se k tomu hodí víc, než sklenka činzána.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!