Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená hovězí líčka

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěná a omytá líčka si osolíme, opepříme, dáme rozmarýn a necháme asi 2 hod. uležet. V kastrolu si rozehřejeme máslo, přidáme nakrájený špíček a necháme ho pěkně vyškvařit. Pak zprudka opečeme maso ze všech stran. Opečené maso vyndáme a restnem si cibulku, vrátíme maso. Přidáme nadrcený česnek, podlijeme vínem, dáme bujón a přiklopené pěkně pomalu dusíme doměkka. Občas promícháme. Nakonec ještě dochutíme solí a pepřem je-li potřeba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |12. června 2013
lákavé k vyzkoušení Odpovědět
jola |12. června 2013
dobrota Odpovědět
JanaB |27. května 2013
Mám ráda líčka. Odpovědět
Ivulinda(Ivka) |11. května 2013
Také jsem je včera přidala, jsou výbornél.l...... wow, mám je moc ráda Odpovědět
katy9 |11. května 2013
krása na talíři Odpovědět
jana.remkova.7 |27. března 2013
Jaj, jen jak natrefím na líčka!!:-)) Odpovědět
evahu |27. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!